Een duidelijke freesletter laten zetten

logo

Plexiglas-cover-voorzien-van-een-verzinking-1024x768De laatste tijd was ik aan het experimenteren met een product. Een van de dingen die ik nog wilde laten plaatsen was een freesletter. Het materiaal was best wel kwetsbaar en daarom moest ik op zoek gaan naar een bedrijf dat de freesletter kon laseren. Met een laser kan heel precies een freesletter worden gezet en dat was precies wat ik zocht.

Gevonden

Het bedrijf dat ik had gevonden voor de freesletter heet Fleva. Op de website van dit bedrijf las ik verschillende dingen over de technieken, maar ik wilde wel zeker weten dat het er goed uit zou zien.

Voor de zekerheid had ik een afspraak gemaakt. Het materiaal dat ik wilde laten laseren had ik meegenomen, zodat ik kon zien hoe het werkte. Een van de medewerkers demonstreerde de laser en liet zien hoe het allemaal in zijn werk ging. Met het resultaat was ik heel erg tevreden en daarom besloot ik om mijn producten aan te leveren voor de freesletters.

Alle producten heb ik weer mogen ontvangen en alles ziet er uit zoals ik het wilde hebben. In de toekomst ga ik zeker vaker gebruik maken van de diensten van Fleva!