Glazen kassen laten bouwen

logo-kroonkas

Van mijn baas had ik de opdracht gekregen om glazen kassen te laten bouwen. Het bedrijf waar ik werk kweekt namelijk groenten in glazen kassen. De laatste tijd hadden wij voldoende personeel om nog een kas erbij te laten plaatsen en daarom ben ik op zoek naar een bedrijf dat glazen kassen kan bouwen.

Kroonkas

kasDe kassen die er al stonden waren overgekocht en deze stonden er dus al. Omdat wij niet precies wisten bij wie wij de kassen moesten bestellen ben ik op zoek gegaan. Nadat ik mijn netwerk geraadpleegd had kwam ik uit bij Kroonkas.

Voordat wij de kas konden bestellen wilden wij natuurlijk eerst meer informatie. Wij wilden bijvoorbeeld weten hoeveel het ging kosten en wat de kwaliteit was. Om deze reden heb ik contact opgenomen met het bedrijf. Tijdens het telefoongesprek heb ik veel informatie gekregen, maar ik wist nog niet voldoende. Om deze reden heb ik een afspraak gemaakt, zodat er kon worden gekeken naar de locatie.

Tijdens de afspraak hebben wij alles doorgenomen en zijn alle eisen duidelijk geworden. Er is ook een prijs afgesproken. De volgende afspraak hebben wij al gepland, zodat er naar het ontwerp gekeken kan worden.