Een kerstcadeau vinden voor een vrouw

Eerlijk is eerlijk: een cadeau vinden voor een vrouw is toch net wat moeilijker dan een kerstcadeau vinden voor een man. Mannen zijn nou eenmaal wat makkelijker en zijn sneller blij met het cadeau dat ze krijgen. Vrouwen hebben daarentegen toch wat meer eisen en zijn niet zo snel tevreden met wat ze krijgen. Dat laten ze natuurlijk niet altijd zo blijken, maar diep van binnen hadden ze toch verwacht dat je met iets beter zou komen. Wij geven je in dit artikel dan ook enkele tips voor het vinden van een geschikt kerstcadeau voor vrouwen.  

Type vrouw 

 
Voor een cadeau keuze ben je natuurlijk heel erg afhankelijk van het type vrouw aan wie je het kerstcadeau geeft. Is het een sportief type of juist niet? Indien ze dit wel is kijk dan bijvoorbeeld naar het doen van een actief uitje, waar ze der energie kwijt kan. Of bijvoorbeeld lekker samen een massage nemen, dat doet het ook altijd goed. Is het een vrouw die wat meer modieus ingesteld is, dan kan je bijvoorbeeld nadenken over een beauty behandeling of een Rituals pakket. Lijkt standaard, maar zo’n pakket komt altijd goed van pas en kun je er eigenlijk nooit genoeg van hebben.  

De zelfbewuste vrouw 

 
Wat voor kerstcadeau moet je nou geven aan een vrouw die zeer zelfbewust is? Denk dan bijvoorbeeld aan een boek waar heel veel diepgang in zit, of ga voor een zeer leerzame workshop. Geen kook workshop want dat kan natuurlijk nog wel eens in het verkeerde keelgat schieten bij de vrouw, aangezien ze dan het gevoel zal krijgen dat jij denkt dat ze niet goed kan koken. Dat is het laatste wat je wilt als je haar een kerstcadeau geeft.