Waar kunt u de perfecte tegelboor vinden?

Om snel een gat in tegels te boren heeft u een tegelboor nodig. Dat heb ik onlangs geleerd. Een tegelboor is voor droog gebruik en hebben geen externe waterkoeling nodig. Het voordeel van een tegelboor is dat de tegel niet nat wordt tijdens het boren. U heeft meerdere tegelboren nodig voor één tegelklus. Voor het boren van bevestigingsgaten gebruikt u een tegelboor van 6 of 8 mm nodig maar voor een waterafvoer heeft u een tegelboor nodig van 43 mm, dat is natuurlijk een heel groot verschil. Ik heb dit allemaal onlangs geleerd toen ik dus een tegelboor nodig had voor een bepaalde klus bij mijn zus thuis. Op de site combitech.shop kwam ik diverse tegelboren tegen van 6 mm tot 12 mm. Een diamant tegelboor kunt u voor droog en nat werk gebruiken waarmee u kunt boren in gres en porseleinen tegels maar ook in natuursteen zoals marmer en graniet. Een diamant tegelboor is de beste optie voor het boren van tegels en is heel geschikt voor het boren door extreem harde materialen. Daarom moet u nooit met een normale boor in tegels boren. Dat ga ik dus ook niet doen dus heb ik een goede diamant tegelboor aangeschaft, eigenlijk een paar natuurlijk want ik had er meer dan een nodig voor de klus. Op de site bespreken ze ook wat voor tegelboor u nodig heeft voor welke klus, dat is hartstikke fijn, zo hoeft u zelf niet zo ver te zoeken. Ik had er een nodig voor een waterleiding en daar heeft u dus verschillende tegelboren voor nodig. Ze vertellen over droog en nat boren en wat het verschil daar tussen is, waarom u nat zou boren bijvoorbeeld. Het zijn toch wel belangrijke dingen om te weten voordat u gaat boren. Ik ben zelf echt een lezer en wil goed geïnformeerd aan het werk gaan. Ze leggen u een stappenplan uit voor het tegelboren. Voor de prijs hoeft u het ook niet te laten, die is scherp, net zo scherp als de tegelboor die ik heb aangeschaft. Ze verkopen meer dan alleen boren, bijvoorbeeld ook frezen.

Een tegelboor voor het echte werk

Ik heb veel geleerd over het werken met een tegelboor en ik zou het zo weer doen. Ik weet zeker dat de mensen van de klantenservice alle vragen beantwoorden die ze kunnen beantwoorden. Mijn probleem is in ieder geval opgelost, en ik kon lekker aan de slag met mijn tegelboor. Het is wel even moeilijk maar als het eenmaal lukt voelt het geweldig!

Ook interesse in een tegelboor?

Wilt u ook met goed gereedschap werken, ga dan even langs deze site, want:

  • Ze verzenden gratis vanaf 50 euro
  • Product niet naar wens? Dan kunt het retourneren
  • Grote keuze aan boren en meer

Voor het échte professionele werk en voor de echte professionele producten hiervoor adviseer ik u zeker om hier een keer een kijkje te gaan nemen en u de ogen de kost te geven. Het is een leerzame, interessante en uitgebreide site met mooie producten. Ook voor andere gereedschappen zit u goed op deze site.