Proteïne recepten waar u veel voordeel uit haalt

Waarom proteïne recepten zo belangrijk zijn en waarom ik dit blog op deze website plaats, is om de volgende reden. Omdat er vele dieten te vinden zijn op het internet die een toegevoegde waarde bieden tijdens het sporten. Is het niet eenvoudig om hier de juiste in te vinden. Ik ben een hardwerkende man die helaas vaak tobt met overgewicht. Ik ben werkzaam als directielid bij een grote onderneming waarbij overwerken eigenlijk een standaard prioriteit is. Ik bestel dan ook graag een lekkere hap tussendoor of als avondmaaltijd. Mijn vrouw geeft mij nog wel eens wat gezonds mee maar dit weegt niet over met mijn verkeerde eetpatroon. Om hier zomaar mee te stoppen is er wel wat doorzettingsvermogen voor nodig. Mar waarom zou je je zelf helemaal te kort blijven doen in het eten om wat kilo’s kwijt te krijgen? 

Ik raakte enthousiast door een artikel die ik op internet vond

Toen ik een artikel las over proteïne recepten waarbij je gewicht verliest zonder hier een honger gevoel aan over te houden, ben ik een bestelling gaan plaatsen. Deze was erg snel in huis en ik ben direct het receptenboek gaan doornemen. Door de heerlijke recepten die ik aantrof kreeg ik direct honger en ben samen met mijn vrouw boodschappen gaan doen. Ook mijn vrouw was enthousiast en heeft besloten om gewoon mee te eten. Wij hebben echt heerlijk gegeten en ik heb alleen uit gewenning mijzelf moeten weerhouden om niet even die zak ships ’s avonds op de bank open te maken. Maar niet omdat ik echt honger had, en als je daar overna denkt dan lukt het om dit te laten staan.

proteïne recepten

Ik haal er alles uit

De proteïne recepten zitten boordevol voedingsstoffen die ook een toegevoegde waarde hebben aan het herstel van spieren tijdens het sporten. Omdat ik een beginnende sporten ben is het risico aanwezig dat ik door mijn enthousiasme teveel belast waardoor ik een blessure oploop. Daarom heb ik de trainer van de sportschool gevraagd om mij te helpen en ook vertelde ik wat voor dieet ik gebruik. De trainer moedigde dit nog meer aan en legde mij uit wat dit dieet allemaal voor goeds doet voor mijn lichaam.  

 

Ik ben slechts een aantal weken verder, ik houd de dagen beter vol en ook als ik moet overwerken. Zodra ik te laat thuis kom voor het sporten dan besluit ik om even een rondje te gaan hardlopen. Dit is fysiek ook erg prettig en voel mij echt een stuk gelukkiger hoe gek dit misschien ook klinkt. Het enige nadeel at ik kan vinden is dat ik nieuwe kleding moet aanschaffen en ik ben niet het persoon die graag gaat winkelen. Maar zeg nu zelf, als dit alles is?