Tip voor goede koffie in de horeca

Aroma-Club-koffie

Heb je onlangs een eigen restaurant geopend en ben je daarom op zoek naar koffie in de horeca om jouw klanten en lekker en goed bakje koffie aan te kunnen bieden? Dan ben je bij Aroma Club koffie absoluut aan het juiste adres. 

Koffiezetapparaten van een goede kwaliteit 

Aroma Club koffie biedt koffiezetapparaten aan van een hoogwaardige kwaliteit. Zij hebben al jarenlange ervaring binnen deze branche en zij weten daarom ook precies wat zij moeten doen om een lekker bakje koffie te kunnen zetten. Hiervoor zijn goede koffiebonen en een goede machine onmisbaar. voor koffie in de horeca heb je een machine nodig die een grote hoeveelheid bakjes koffie aankan. Het vinden van het juiste koffiezet apparaat is geen dagelijkse bezigheid en het bedrijf vindt het daarom ook begrijpelijk dat de klant hier behoefte aan hulp bij kan hebben. Aroma club is daarom ook bereikbaar telefonisch en via een live chat bereikbaar. De klant kan tevens ook een bezoek brengen aan de showroom om zo persoonlijke advies te ontvangen van een experts en de hoogwaardige kwaliteits koffie te proeven waar het bedrijf garant voor staat. 

jura-giga-x7c--

Zeer voordelige tarieven voor het leasen van een machine 

Het is begrijpelijk dat een klant geen groot budget heeft voor het aanschaffen van een machine. Hiervoor biedt het bedrijf ook de mogelijk om de machine te leasen. De klant betaalt dan een maandelijks bedrag en kan de machine dan gewoon gebruiken voor het zetten van de lekkerste koffie.