Ledlichtbak voor ons bedrijf

We hadden net onze bedrijfsnaam op ons pand laten zetten toen we erachter kwamen van neonreclame. Toch waren we benieuwd wat de extra’s konden zijn voor normale belettering. We kwam uit op de led lichtbak. De led lichtbak zorgt ervoor dat onze naam ook in het donker en bij mist goed te zien is.

We hebben toen besloten om deze lichtbak aan te schaffen. Deze zou ons goedkoper uitkomen dan opnieuw een nieuwe belettering te laten plaatsen. Wij vonden persoonlijk ook dat we met zo’n lichtbak ook een mooier effect zouden krijgen.

FullSizeRender-e1433939920187Colorlux heeft ons de beste lichtbak bezorgd, een goede kwaliteit/prijs verhouding en een goede service. We hebben deze lichtbak aangeschaft en gelijk geplaatst op de plek waar wij dachten dat hij goed was. We kregen daarbij persoonlijk advies van een medewerker, wat wij zeer op prijs stelde want de medewerkers hebben er meer verstand van dan dat wij hebben.

Op dit moment hangt de lichtbak er nog steeds en doet hij nog steeds zijn werk. We hebben nog geen enkel probleem gehad, zo wel, dan konden we gerust contact opnemen met Colorlux en is ons direct hulp aangeboden. Gelukkig is dit nog niet voorgekomen. Wat een geweldig en mooi product van Colorlux.