Hoe je via CAD kaarten jouw buurt in beeld kan brengen

CAD kaarten

CAD kaarten zijn een nieuwe inventie die sinds een aantal jaren worden gebruikt om buurten beter in kaart te brengen. Wanneer jij bijvoorbeeld een nieuw huis wilt laten bouwen op een leeg perceel is het misschien wel handig om van tevoren te weten hoe de rest van de buurt eruit ziet. Het is immers een dure investering en je wilt natuurlijk niet na een tijdje spijt hebben van je beslissing. Maar wat zijn CAD kaarten nou eigenlijk en wat heb je eraan als je je buurt waar je nu in woont in kaart wilt brengen? Daar gaan we in dit artikel achter komen!

CAD kaarten

Heeft het nut om je buurt waar je nu in woont in beeld te brengen?

Het korte antwoord op deze vraag is ja. Natuurlijk is het zo het niet van levensbelang is dat jij een goed inzicht hebt van een buurt waar je misschien al jaren woont. Waarschijnlijk ken je de buurt al heel goed en dus is het waarschijnlijk in dat opzicht niet nodig. Maar je kunt er ook anders over nadenken. Je kunt namelijk een best wel stoer schilderij maken van jouw buurt en dat kan dan weer als een mooie decoratie in jouw huis fungeren. Al met al is het dus zeker niet van levensbelang, maar het is wel heel leuk!

Wat zijn CAD kaarten?

Voor een hele hoop mensen zal de term CAD kaarten waarschijnlijk niet bekend voorkomen. Dat is ook niet zo heel gek aangezien het best wel een nieuw iets is en aangezien niemand dit in zijn dagelijks leven hoeft te gebruiken. CAD staat voor Computer Aided Design en het betekent eigenlijk ontwerpen met je computer in het Nederlands. Deze CAD kaarten zijn dus eigenlijk stukken van de buurt waar je in woont die je dan later op de computer kan bewerken. Dan ziet het er precies uit zoals jij het wilt!