Goede ict oplossingen inschakelen?

Het werken met een computer heeft twee kanten. Of het kan meewerken, of het werkt tegen. Hoe dat je het ook went of keert je dient er ten aller tijde rekening mee te houden dat het werk ook eens kan tegenwerken. Hiermee is het raadzaam om goede ict oplossingen achter de hand te houden alvorens je daadwerkelijk met een computer aan de slag gaat.

gemboxx-logo

Ik was namelijk vorige week ook druk aan het werk achter de computer. Tot op het moment dat de computer niets meer deed en ik al mijn werken kwijt was! Wanneer je bij de overheid werkt heb je een grote kans dat het automatisch opgeslagen wordt, echter was het deze keer niet zo. Doordat ik hier zo klaar mee was ben ik via de telefoon gaan zoeken naar een oplossing. Tijdens deze zoektocht terecht gekomen op de website van Gemboxx waar ik ook direct contact mee heb gezocht.

Hun wisten het probleem meteen op te sporen en het uiteindelijk ook te verhelpen. Dit gaf mij een prettig gevoel waardoor ik samen met mijn compagnon heb overlegd om hun een dienst aan te bieden voor meerdere computers.