Creatorsdock, grafisch vormgever Amsterdam

Met de hulp van Creatorsdock, een grafisch vormgever Amsterdam heb ik leuke kleding op de markt kunnen brengen. Al meer dan tien jaar sta ik elke zaterdag met mijn handel op de markt in Amsterdam. Mijn verkoop bestaat hoofdzakelijk uit kinderkleding en dan vooral uit babykleding. Om mijn verkoop te bevorderen probeer ik elke keer met iets nieuws op de markt te komen. Zo kwamen de medewerkers van Creatorsdock met het idee om licentie aan te vragen om de kleding met bekende stripfiguren te maken. Maar om deze stripfiguren te mogen gebruiken moet je natuurlijk eerst toestemming krijgen van de ontwerper. Hiervoor heb ik via Creatorsdock de divisie CD-Licensing ingeschakeld.  

Leuke kleding met de afbeelding van Frozen

Inmiddels heb ik de goedkeuring al op zak om mijn kledinglijn uit te breiden met de afbeeldingen van Frozen op de kleding. Zonder de hulp van de grafisch vormgever in Amsterdam was ik zelf nooit op het idee gekomen om op deze manier meer belangstelling te krijgen voor mijn kleding. Vooral nu in deze periode waar elk meisje graag een trui of shirt aan wilt hebben met Frozen erop. 

Sinds ik kleding verkoop met bekende stripfiguren erop zie ik mijn verkoop enorm stijgen. Het is het ook leuk om te zien hoe een kind helemaal blij wordt wanneer deze een trui mag uitzoeken met zijn favoriet erop.