infraroodcabine is een aanrader

infraroodsauna

Mijn ouders hebben afgelopen maand een infraroodcabine gekocht bij Bodyfit. We hadden al eens een zwembad op maat laten maken door Bodyfit. We waren zo tevreden over de kwaliteiten van de producten die ze leveren dat we ook graag een sauna wilde hebben. Een sauna is erg goed voor je gezondheid. Zo zorgt het ervoor dat poriën open gaat staan, zodat viezigheid eruit gaat. Daarnaast is het ook goed voor je longen en neus. 

Wat betreft de kosten valt het reuze mee. Zo heb je voor €1500,- al een hele mooie infraroodcabine. Aangezien Bodyfit alleen met topproducten werkt, ben je hoe dan ook verzekerd van kwaliteit. Op sommige aankopen krijg je zelfs garantie, dus dat geeft maar is aan hoeveel vertrouwen ze hebben op eigen producten.

Echt een aanrader

Op www.infraroodcabine.com/ had je de mogelijkheid om online een bestelling te plaatsen. Daar hebben we uiteraard gebruik van gemaakt. In totaal hebben we maar zeven dagen hoeven wachten op de cabine. Erg snel als je het mij vraagt.

De cabine beschikt over goede kwaliteiten. We maken er veel gebruik van en komen heerlijk tot rust. Echt een aanrader als je nog geen sauna hebt!