bodyfit_lang2

Door mijn baan leid ik nogal een hectisch leven. Ik vind mijn baan hartstikke leuk maar als ik thuis kom moet ik wel goed uit kunnen rusten om er de volgende dag er weer tegenaan te gaan. Omdat ik ga verhuizen stond op mijn verlanglijst een stoombad. In een stoombad kan ik namelijk optimaal relaxen en uitrusten.

Helemaal op maat gemaaktstoombad

Ik vond het wel belangrijk dat het stoombad op maat werd gemaakt zodat het precies op de plek paste waar ik hem wilde hebben. Op aanraden van een collega heb ik gekeken op de website Bodyfit. Ik was gelijk onder de indruk omdat het portfolio van dit bedrijf er geweldig uitzag.

Via de telefoon heb ik een afspraak gemaakt zodat een iemand die er verstand van had kon kijken wat er met de ruimte mogelijk was. Tijdens de afspraak heb ik verteld aan welke eisen het stoombad moest voldoen. Het zou geen enkel probleem zijn en er zijn mijn nog een aantal adviezen meegegeven. Er is ter plekke een tekening gemaakt zodat ik een opdracht kon plaatsen als ik dat zou willen. Toen mij de prijs werd verteld was ik gelijk om. Alle mogelijkheden die ik wilde en dat ook voor een zacht prijsje!

Al een tijdje ben ik aan het genieten van mijn stoombad en ik zou het echt iedereen aanraden!