Artinails & Beauty de schoonheidsspecialist Tilburg

Minstens één keer in de maand laat ik mijzelf lekker verwennen door de schoonheidsspecialist Tilburg. Bij deze salon, Artinails & Beauty, werken ervaren schoonheidsspecialistes en deze staan dagelijks klaar om diverse behandelingen uit te voeren. Denk hierbij aan:

  • huidverzorging
  • manicure
  • pedicure
  • definitief ontharen
  • body tanning

Vaak onderga ik daar om één van de verschillende  lichaamsbehandelingen te ondergaan, de  Aromatic Corps behandeling bijvoorbeeld. Deze behandeling heeft een een afslankende en een ontspannende werking. Vooral de ontspannende werking spreekt mij enorm aan sinds ik een zeer drukke baan heb.  

Altijd als herboren weer naar huis

Voor het maken van één van de behandelingen die bij deze schoonheidsspecialist kan je makkelijk online een afspraak maken. Je hoeft hiervoor alleen maar naar hun site te gaan waarop je deze afspraak kan maken. Mocht het op de een of andere manier niet lukken om online een afspraak te maken neem dan telefonisch met de salon contact op.

Gisteren ben ik ook weer naar de salon geweest en heb mijn lichaam weer heerlijk laten verwennen door de schoonheidsspecialist en de verschillende behandelingen. Maar zeker ook door en het topmerk Guinot waar de meeste behandelingen mee gedaan worden. Ik voel mij weer als herboren en ontspannen, kan er voorlopig weer even tegen aan.