Raamfolie op de juiste manier aanbrengen 

Raamfolie

Als je raamfolie hebt gekocht omdat de buren naar binnen kunnen kijken of je het raamfolie gaat gebruiken als bedrijfsreclame dan is het enorm belangrijk dat je weet hoe je raamfolie op de juiste manier aanbrengt. Het aanbrengen van raamfolie is vrij eenvoudig, maar toch moet dit op de juiste manier gebeuren. Als dit niet op de juiste manier gebeurt dan is de kans groot dat het resultaat er niet mooi uit komt te zien en dat wil je natuurlijk voorkomen. Gelukkig kan je hier meer informatie vinden over hoe jij raamfolie op de juiste manier kan aanbrengen. 

Raam wassen 

Voordat jij raamfolie gaat snijden of aanbrengen is het enorm belangrijk dat jij de ruiten waarop jij raamfolie wilt aanbrengen goed gaat wassen. Waarschijnlijk is het enkele weken of maanden geleden dat jij de ruiten hebt gewassen. Als dat het geval is dan zit er veel vuil op de ruiten en dat kan een effect hebben op de raamfolie. Als jij je ruiten gaat wassen dan is het enorm belangrijk dat je dit met warm water doet en geen schoonmaakmiddelen gebruikt en ook de ruiten volledig laat drogen. 

Raamfolie

Snijden en aanbrengen

Nu je de ruiten waarop je raamfolie wilt aanbrengen gewassen hebt, is het tijd om de raamfolie op maat te maken. Dit kan je doen door het formaat van het raam op te meten. Vervolgens snij je precies het raamfolie op maat. Je kan ook enkele centimeters daarbuiten gaan want dat geeft je nog wat speling. Wanneer je raamfolie gaat snijden is het enorm belangrijk dat je dit niet doet wanneer je het raamfolie al aangebracht hebt anders krijg je krassen op je ruiten. Als je raamfolie op maat hebt gesneden dan is het tijd om de raamfolie voorzichtig en langzaam aan te brengen.