Leuke danslessen Amersfoort

Door dans kunnen we voor even ontsnappen uit de werkelijkheid, ons op een andere manier uiten dan met woorden, of de beleving van muziek een extra dimensie geven. Wat je beweegreden ook is, iedereen kan (leren) dansen!

Met deze woorden verteld Dans Projecten waarom het zo leuk is om danslessen Amersfoort te nemen. Iedereen die wilt dansen kan hier terecht, van jong tot oud. Zo zijn er workshops die speciaal aan de kleuters wordt gegeven. In vier workshops van een uur worden bij de kleuters de fysieke en motorische vaardigheden ontwikkeld en krijgen kinderen gevoel voor ruimte, tijd en ritme. danslessen Amersfoort

Zeer leuke lessen

Maar niet alleen voor kleuters zijn er speciale workshops waar je terecht kan. Ook worden eer speciale workshops gegeven aan stelletjes die bijna gaan trouwen. Tijdens deze lessen wordt de openingsdans op de bruiloft geleerd. Zo kom je als kersverse bruid en bruidegom goed voor de dag.

Ook wij hebben aan deze workshop meegedaan en ik kan zeggen dat onze openingsdans op onze bruiloft een heel spektakel was. Iedereen heeft het er vandaag de dag nog over, zoiets hadden zij nog nooit meegemaakt op een bruiloft. Behalve dat wij enorm veel plezier hebben gehad tijdens deze workshop vinden wij de reacties van familie en vrienden geweldig wat betreft onze dans.