Er zijn elektronische apparaten waar we echt niet meer zonder zouden kunnen. Voor sommigen van ons is dat de huistelefoon en de televisie, voor anderen is het je Wifi router, laptop, en mobiele telefoon. Maar wat het ook is, waarschijnlijk zit achter dat gebruiksgemak een provider die zowel je huistelefoon, TV abonnement als Wifi regelt. Maar hoe kies je nu de provider die precies bij jou past? Hoe ga je nu dat Alles in 1 vergelijken?

Hoe gebruik jij wat je hebt?

Alles in 1 vergelijken begint, uiteraard, bij het begin: hoeveel gebruik ik mijn huistelefoon, TV en Wifi? Gaat de TV eens in de zoveel tijd aan en ligt de huistelefoon eigenlijk al jaren van de hoorn, maar kijk je wel dagelijks films op je laptop? Of is de TV en de huistelefoon juist heilig en doe je minder met de Wifi, alleen voor whatsapp en foto’s van familie? Eens goed naar het gebruik van de apparaten kijken waarvoor je een abonnement wilt afsluiten kan enorm helpen met wat voor abonnement goed voor je is. Zo voorkom je dat je teveel betaald voor iets dat je eigenlijk niet gebruikt.

Geografisch gunstig

Nog een goede tip is kijken welke provider nu eigenlijk geografisch gunstig is. Ja, dit heeft echt invloed op een goede deal. Gelukkig zijn er meerdere websites waarop je enkel je woonplaats in hoeft te voeren, die voor de rest al het werk voor je doen en de beste providers zoeken in jouw buurt. Zo kan je op hun websites dan weer al hun Alles in 1 vergelijken, om er achter te komen welke het beste bij jou past.

Ga dus voor jezelf na hoe vaak je gebruik maakt van je apparaten waar je een abonnement voor wilt. Het zou enorm zonde zijn als je net zo veel betaald voor je huistelefoon als voor je Wifi, terwijl je dit lang niet net zo veel gebruikt. Ook hebben sommige Alles in 1 abonnementen leuke extra’s, zoals een aantal maanden gratis een abonnement op een normaal gesproken betaalde zender (zoals HBO of Fox Sport). Dit zijn allemaal dingen om over na te denken bij het Alles in 1 vergelijken. Zoek dus door totdat je iets hebt gevonden wat voor jou werkt, financieel, geografisch en op gevoel. Succes!