Mijn vriend houdt er totaal niet van om nieuwe kleding te kopen, laat staan dat hij voor schoenen gaat kijken. Hij loopt namelijk het liefst jaren lang op hetzelfde paar schoenen, afgelopen week heb ik ze bekeken en deze kunnen echt niet meer. De zolen zijn geheel versleten en dan heb ik het nog niet gehad over de veters….logo-nl

Door voor hem te zoeken naar een nieuw paar schoenen ben ik terecht gekomen op de website van Van Bommel schoenen waar ik de Gino B sneaker heb gezien. Deze vond ik persoonlijk erg leuk voor hem en geeft hem ook weer de ondersteuning in de voeten die hij nodig heeft. Heb het hem ook laten zien en als bericht gekregen dat ik deze maar voor hem moest bestellen, kleur maakte niet uit! 

Natuurlijk vind ik het leuk om mijn eigen vriend aan te kleden, dit doe ik maar al te graag zolang hij mij maar laat gaan… Ook deze keer is het mij weer gelukt om goede sneakers voor hem te vinden die hij kan gebruiken voor de zomer. Goede steun voor de voeten draagt hopelijk mee aan het feit dat hij geen pijn meer in zijn voeten zal krijgen.