Verkoop gerealiseerd door makelaarskantoor Eindhoven

vmg-logo

Het verkopen van een huis is tegenwoordig niet heel erg makkelijk. De meeste mensen blijven zitten met een restschuld die torenhoog is en daar was ik eigenlijk bang voor. Eigenlijk was het huis waar ik met mijn gezin woonde te klein geworden en daarom was ik bijna genoodzaakt om het huis te verkopen. Gelukkig was de wijk waar ik woon redelijk gestegen in waarde en daarom was dit het perfecte moment om het huis te verkopen.

De verkoop

makelaarVan een bekende hadden wij begrepen dat wij bij het beste makelaarskantoor Eindhoven moesten zijn. Het makelaarskantoor Eindhoven waar deze bekende het over had was VMG Makelaars.

Vol enthousiasme heb ik contact opgenomen met het makelaarskantoor om een afspraak in te plannen. De makelaar zou langs komen om te kijken wat het verkoopplan met het huis zou gaan worden.

Toen de makelaar langs kwam heeft hij naar het huis gekeken en aan de hand hiervan heeft hij ons adviezen gegeven en een indicatie van de verkoopprijs. Het verbaasde mij dat de verkoopprijs hoger lag dan de koopprijs destijds.

Voor de rest hebben wij alle overgelaten aan de makelaar en het huis was binnen no time verkocht!