Zo combineer je felle kleuren met je outfit

Je zou kunnen denken dat het dragen van felle kleuren gewoon een slecht idee is. Waarom kiezen voor een vrolijke gele trui of een flamboyant paar sokken als je jezelf kunt kleden in een uniform van ongebreidelde duisternis? Het is een goed punt en een die in januari de graftempel van winteroutfits in de kantoren is, bijna lijkt iedereen het te hebben gevonden. Het is meer dan mogelijk om een ​​perfect modieuze kledingkast te bouwen op neutrale tinten alleen, er is echter veel meer vrolijkheid te krijgen, als je maar de moed zou kunnen opbrengen om iets mooiers te proberen. Om deze broodnodige aanmoediging te bieden, is deze handige gids met kleurrijke opties samengesteld om je in een betere richting te sturen als het op jouw kleding aankomt. Het is tenslotte januari, dus probeer een combinatie met schoenen van Van Bommel.

1. Leren sneakers

Als je denkt dat de winter een tijd is om alle overblijfselen van de zomer uit je garderobe te verbannen, heb ik twee woorden voor je: Gucci en truien. Alessandro Michele heeft een echte neushond in Gucci geïnjecteerd sinds hij in 2015 creatief directeur van het merk werd en heeft veel lof gekregen voor zijn gedurfde kleurkeuzes. Iedereen is de laatste tijd vooral gecharmeerd van de sweaters en een voldoende opvallende gele tint is mooi met een witte paar sneakers. Probeer een lichte vest te combineren. Of combineer een lichte trui met een donkere jeans en een paar gedempte sneakers

2. Probeer een slimme basis laag

Als je een levendige grafische trui een beetje druk vindt, kies dan voor een effen kleur. Het zal niet zo veel aandacht trekken en kan slim worden gelaagd onder een jasje of in het weekend worden gedragen met iets casual, zoals een spijkerbroek. Nogmaals, het is beter om niet met twee felle kleuren de strijd aan te gaan met je persoon.

3. Ga voor een stille optie

Een heel gemakkelijke manier om zelfs de meest hardnekkige kleurenfobies wat meer vreugde in hun kledingkasten te brengen, is met een paar heldere sneakers. En kijk, de kleur hoeft niet eens de hele schoen te bedekken. Er zijn sneakers die een suède geknipte kobalthak hebben om wat pit toe te voegen terwijl de zaken subtiel worden gehouden. De kleur is voldoende om te passen bij vrijwel elke neutrale broek of jeans.

4. Kies je accessoires goed uit

Een anders strenge winteroutfit kan met de juiste accessoires worden omgedraaid en een lichte sjaal voegt een beetje gezelligheid en kleur toe. Een wollen sjaal met een lichte tint van rood, maar hij zal troosten met iets donkerder. Een zwarte jas hoort er ook bij, om de look compleet te maken.

5. Gestreepte geribbelde sokken

Als je nog steeds vindt dat je iets kleurrijks moet dragen, vergeet je sokken niet! Ze krijgen een gratis pas als het gaat om formaliteit. Een oranje paar kan net zo verfijnd zijn als een marine-paar als het met de juiste kleur wordt gedragen. De grijze en blauwe sokken met strepen zijn de beste van beide werelden. Hun dikke strepen geven een lichte knipoog aan sportsokken, maar ze zijn fijn genoeg geweven om met schoenen te werken. Let erop dat je de volgende keer sokken met dikke strepen koopt.