Kreeft eten? Wie wilt dit nou niet!

De Eetkamer

Heerlijke kreeft eten? Dit wilt toch iedereen? Een delicatesse waarvan je echt zult genieten. Bij restaurant De Eetkamer ben je dan ook aan het juiste adres! Iedere donderdag maken zij het mogelijk om voortreffelijk te dineren voor een zeer aantrekkelijke prijs. Mocht het zo zijn dat je geen kreeft lust, dan kun je uiteraard kiezen voor de vele andere gerechten die zij met onwijs veel liefde bereiden.

 

kreeft etenPersoonlijk ben ik een grote fan van visgerechten. Het liefst eet ik iedere dag wel vis. Helaas moet ik zeggen dat de kosten voor deze gerechten in de supermarkt onwijs prijzig zijn. Dan heb ik het nog niet gehad over de kwaliteit die zij verkopen. Naar de visboer gaan is voor mij geen optie. Dit omdat ik altijd met het werk zit en het dan niet red om op tijd daar te zijn.

Uiteten en dan kreeft eten!

Als je echt lekker wilt eten, dan raad ik je echt aan om een tafel te reserveren bij De Eetkamer. Wij zijn hier voor een paar weken terug ook geweest. Bij binnenkomst kom je terecht in een perfecte ambiance. Het diner was voortreffelijk en bovendien heeft de gastheer er bij ons goed voor gezorgd dat alles werd geregeld.