Opslag gasflessen van Asecos

logo

 

Box_ServiceBij mij op het werk wordt veel gewerkt met gevaarlijke stoffen. Als de stoffen niet goed worden opgeslagen dan kunnen deze schadelijk zijn voor de gezondheid van alle werknemers in de buurt. De laatste tijd kregen wij steeds meer opdrachten waar gasflessen voor nodig waren en daarom ben ik op zoek gegaan naar opslag gasflessen.

Veilig

Mijn werkgever vond het belangrijkste dat de opslag gasflessen veilig genoeg was om te voldoen aan de hoogste standaarden. Van mijn werkgever had ik de taak gekregen om op zoek te gaan naar een leverancier voor de opslag units.

Een tijdje geleden had ik een bestelling geplaatst bij een bedrijf dat ook “opslag gasflessen” aanbood. Het bedrijf Asecos heb ik daarom opgezocht op het internet. Op de website zag ik dat zij precies de opslag units aanboden die wij zochten.

Omdat ik wat meer wilde weten heb ik telefonisch contact opgenomen. Tijdens het telefonisch gesprek is mij het een en ander verteld over de opslag units. Na het telefoongesprek had ik voldoende informatie verzameld om de opslag gasflessen te bestellen.

De bestelling werd op de afgesproken datum geleverd. Mijn werkgever was tevreden over de kwaliteit die werd geleverd!