Mooi drukwerk bij drukkerij Amstelveen

Al een tijd zijn wij bezig om mooie flyers te maken voor het grote strandfeest wat wij van de zomer gaan organiseren. Natuurlijk moeten wij ook andere zaken regelen, maar zonder publiek heb je ook geen feest. De bedoeling is om flyers uit te gaan delen en grote posters op te gaan hangen. Omdat wij goede berichten over drukkerij Amstelveen horen hebben wij meteen een afspraak gemaakt om te kijken wat zij voor ons kunnen betekenen. 

De afspraak was snel gemaakt en ook het gesprek kon op zeer korte termijn plaats vinden. Ja je kan er maar beter te vroeg dan te laat mee beginnen.  

Zeer mooie flyers en posters

Eigenlijk duurt het nog wel een tijd voordat de zomer aanbreekt, maar wij willen zo snel mogelijk de poster op kunnen hangen. Dan weten wij ook een beetje op tijd of er veel animo voor het grote strandfeest is.

Bij CopyCom hebben zij echt kijk op de dingen, zo hebben zij hele mooie flyers voor ons gemaakt en ook de posters zijn super mooi. Maar natuurlijk kan je voor nog veel meer andere zaken naar deze drukkerij. Wat te denken aan je mooiste foto op canvas zetten of zelfs t-shirt laten bedrukken met leuke tekst of zelfs een foto.