Speelgoed keukentje van hout

Een speelgoed keukentje hout kent iedereen wel, iedereen heeft dit zeker gehad als klein kind.  Vroeger toen ik klein was had ik ook een speelgoed keukentje hout. Uren kon ik er wel mee spelen.  Toen mijn nichtjes op bezoek kwamen, liepen we meteen naar mijn speelgoed keukentje en begonnen we urenlang te spelen. Wat hadden we veel plezier.
Urenlang koken in ons eigen keukentje, ik herinner me nog goed het oventje. De oven was levensecht en kon echt open! Wat wil je als kind nog meer!  Niet alleen de oven was levensecht, maar ook het fornuis. Het fornuis had knoppen die je echt kon verdraaien en had ook kookpitten! Als ik terug denk aan vroeger zou ik stiekem nog kind willen zijn.
Spelen met ons houten keukentje was als kind zijnde reuzenfijn!

Het bijzetkeukentje

Mijn buurmeisje had ook een keukentje, haar keukentje was wel uitgebreider.
Zij had nog een bijkeuken! Jaloers dat ik was! Dus regelmatig ging ik naar mijn buurmeisje, zodat ik toch ook met haar keukentje kon spelen. Ik herinner me het alsof het gisteren was. Mijn eigen speelgoed keukentje van hout. Als ik ooit zelf een kindje heb, haal ik haar zeker een speelgoed keukentje van hout, want als ik terug denk aan hoeveel plezier ik ermee gemaakt heb, zou ik dat plezier ieder kind in de wereld gunnen.